• kantoor accountenz, breda (3)
  • startersdesk accountenz breda
  • kantoor accountenz, breda (3)
  • startersdesk accountenz breda

Onderneming starten

U vermijdt fiscale en financiële beginnersfouten en vergroot uw kans op succes. Gratis adviezen en gunstige startersvoorwaarden bezorgen u een goede start.

Een grondige voorbereiding vergroot uw kans op succes.

Springt u in het diepe? Of bereidt u zich grondig voor? Starters die 'zomaar' een bedrijf beginnen, lopen meer fiscale en financiële risico's. Zij vergeten bijvoorbeeld geld voor omzet- en/of inkomstenbelasting te reserveren. Maar liefst 1/3 van de starters valt binnen 2 jaar af. Een goede voorbereiding vergroot uw kans op succes. Wij hielpen al ruim 60 ondernemers aan een goede start!

Gratis adviesgesprek en gratis starterskit

Als starter wilt u uw kosten laag houden. U zoekt een accountant die bij u, uw onderneming én uw budget past. Wij helpen u graag op weg. Kom naar ons gratis startersspreekuur op woensdagmiddag. Maakt u liever een geheel vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met onze startersdesk. U ontvangt dan tevens een praktische starterskit. Na afloop kent u de belangrijkste fiscale en financiële aandachtspunten. U weet waar u op moet letten. Wat u te doen staat. En in welke volgorde. En het leuke is: u heeft nog geen euro uitgegeven!

Fiscale en administratieve diensten voor starters

Leuk of niet, als starter krijgt u te maken met boekhouding, belastingaangiften en jaarrekeningen. U kunt uw boekhouding en btw-aangiften zelf doen of laten doen. Die keuze is aan u. Voor uw jaarrekening en aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting heeft u een accountant nodig. Dan weet u zeker dat u zo min mogelijk belasting betaalt. En dat u de kosten snel weer terugverdient.

Drie jaar lang aantrekkelijke starterstarieven

U ontvangt een starterskorting van 15% in het eerste jaar, 10% in het tweede jaar en 5% in het derde jaar op ons standaardtarief voor boekhouding, belastingaangiften en jaarrekeningen. Wij voeren fiscale en financiële opdrachten al vanaf € 55,- per uur uit. De eenvoud of complexiteit van uw bedrijf bepaalt het tarief. Hoe makkelijker uw administratie, hoe lager het tarief.

Maak snel een afspraak met startersbegeleider Bart of Jordie!

Wij investeren graag een paar uurtjes in uw bedrijf. U vertelt ons wie u bent en wat u doet; wij geven u gratis tips en adviezen. Zonder enige verplichting. Mail:

 

Maak snel een afspraak met Bart of Jordie

Vul onderstaand formulier in en Jordie of Bart neemt snel contact met u op.

* Verplichte velden

Inschrijven Startersavond

Startersavond accountenz breda           

 

* Verplichte velden

Gratis startersspreekuur

Gratis startersspreekuur

Speciaal voor startende ondernemers hebben wij iedere woensdagmiddag van 15:00 uur tot 17:00 uur een gratis startersspreekuur. U kunt hier geheel vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over boekhoudkundige en belastingzaken die bij het starten van een onderneming aan bod komen. Hierbij valt te denken aan:

  • het ondernemingsplan;
  • de meest gunstige rechtsvorm voor uw onderneming;
  •  de mogelijke belastingvoordelen (fiscale aftrekposten, vrijstellingen enz.);
  •  financierings- en kredietmogelijkheden;
  •  inrichting van de administratie.

 

De gesprekken duren maximaal 30 minuten en er zijn geen kosten aan verbonden. Iedere startende ondernemer is van harte welkom op het startersspreekuur.

 

 

Checklist voor starters

Checklist voor starters

De top-20 fiscaal-financiële acties voor ambitieuze starters.