Financiële begeleiding

Financiële begeleiding

Bij financieringsaanvragen, bedrijfsoverdracht en -opvolging.

U bent vaak niet in staat de fiscale, financiële en/of juridische gevolgen van uw plannen te overzien. Daardoor kunt u veel geld verliezen. Zoals bij een bedrijfsoverdracht of bedrijfsopvolging. U verhoogt uw opbrengst, als u nu uw juridische en fiscale organistratiestructuur toetst en in orde maakt. Zo voorkomt u, dat u een te groot deel aan de fiscus moet afstaan.

Wij begeleiden u o.a. bij de volgende financiële kwesties:

  • U wilt investeren in bedrijfsmiddelen, zoals een auto, machine of computerapparatuur. Wij werken de financieringsmogelijkheden voor u uit.
  • U start een bedrijf en heeft krediet nodig. Uw plan voldoet niet aan de eisen van de bank. Wij helpen u aan een ondernemingsplan dat wel voldoet.
  • U wilt een investeringssubsidie aanvragen. Met een aankoopbewijs komt u niet ver. Wij verzorgen de benodigde subsidie-aanvraagformulieren.
  • U wilt gaan samenwerken met een andere onderneming. Welke afspraken moet u vastleggen? Wij maken een risico-analyse en stellen het contract op.
  • U wilt uw bedrijf over enkele jaren aan uw zoon of dochter schenken. Wij stellen het meest gunstige fiscaal overdrachtsplan op.
  • U wilt een bedrijf overnemen of uw bedrijf verkopen. Wij helpen u o.a. met een intentieverklaring, waardebepaling, verkoopvoorwaarden, financiering, due-diligence-onderzoek, contracten, verzekeringen en garanties.

Financiële begeleiding nodig? Maak snel een afspraak.

Bel 0161 - 43 15 99 of mail info@accountenzbreda.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten. U hoort dan binnen één werkdag van ons.

Word fiscaal wijzer!

Abonneer u op onze gratis nieuwsbrief. Ontvang gemiddeld 10x per jaar fiscaal en financieel nieuws.