• kantoor accountenz, breda boven
 • kantoor accountenz, breda
 • kantoor accountenz, breda boven
 • kantoor accountenz, breda

Kennispartners

Gratis fiscale kennis voor administratiekantoren en administratieve dienstverleners.

Ons vak verandert snel. Het is onmogelijk 100% bij te blijven. Vooral als het om (fiscale) zaken gaat, waarmee u niet dagelijks te maken heeft. Googelen levert informatie, maar niet alle. Met als risico dat u te snelle conclusies trekt. Dan is het prettig een partner te hebben die zijn kennis gratis met u deelt en u correcte, complete adviezen geeft. Word kennispartner! Al 15 kantoren gingen u voor.

Behoefte aan specialistische (fiscale) kennis

Wij merken dat de behoefte aan specifieke vakkennis groeit. Daarom hebben we een netwerk van administratieve dienstverleners opgericht, met wie we onze vakkennis delen: Kennispartners. Als lid van Kennispartners profiteert u gratis van:

 • interactieve themabijeenkomsten;
  Wij organiseren 4 tot 5x per jaar een interactieve kennisbijeenkomst rondom een actueel onderwerp met als doel discussie en kennisuitwisseling.
 • toegang tot 300 modeldocumenten;
  Wij stellen ruim 300 modelovereenkomsten, rekenmodellen en verzoekschriften kosteloos aan u ter beschikking.
 • klankborden met (fiscaal) specialisten;
  U kunt telefonisch of per e-mail uw vragen aan onze (fiscaal) specialisten stellen. Wij beantwoorden de meeste vragen direct.

Zoekt u een oplossing buiten uw dienstenpakket?

Niemand weet alles, maar samen komen we ver. U kent uw klant; wij hebben de actuele, fiscale kennis die u mist. Wij delen deze gratis. Heeft uw klant een probleem waarvan de oplossing buiten uw dienstenpakket ligt? Dan denkt u hopelijk aan ons. Wij respecteren daarbij de bestaande relatie tussen u en uw klant.

Meld u aan als lid van Kennispartners!

Bel 0161 - 43 15 99 of mail info@accountenzbreda.nl. U kunt ook hier uw gegevens achterlaten. U hoort dan binnen één werkdag van ons.

Meld u aan als kennispartner

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis fiscale kennis en adviezen!

* Verplichte velden