• Accountenz, breda mmpb 2
 • kantoor accountenz, breda
 • Accountenz, breda bij de kerk
 • groepsfoto
 • kantoor accountenz, breda (2)
 • Accountenz, breda mmpb 2
 • kantoor accountenz, breda
 • Accountenz, breda bij de kerk
 • groepsfoto
 • kantoor accountenz, breda (2)

Klanten vertellen

 

Egbers Optiek

Egbers Optiek is een speciaalzaak in optische hulpmiddelen in Goirle aan de Tilburgseweg 76. Zij leveren correctiebrillen, zonnebrillen, contactlenzen en vloeistoffen en verrekijkers. Een vakkundig team staat iedere dag klaar voor het leveren van optimale oogzorg aan de klanten onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Jim en Dorrètie Egbers kozen 12 jaar geleden voor accountenz, breda vanwege de eenvoud, het enthousiasme, de jonge mensen, korte lijnen en de prettige sfeer.

 

 

"Wij worden gekend en gewaardeerd als klant, wij ervaren een persoonlijke binding, een (Brabants) gevoel wat bij een groot kantoor ontbreekt. Door de platte organisatie en de korte lijnen kun je effectiever/efficiënter werken en bovendien houden we elkaar scherper. accountenz, breda verricht voor ons administratieve werkzaamheden als ook de jaarrekeningen en fiscale adviezen. Gezien onze ondernemersomvang past de omvang van accountenz, breda, ons inziens, perfect bij ons."

Neem hier contact op met Egbers Optiek.

 

Glazenwasserij Rinie

Bij Glazenwasserij Rinie heeft u niet zomaar een glazenwasser. Het is technisch de hoogst gecertificeerde glazenwasserij van Nederland en België en de eerste glazenwasserij in Nederland met het SIEV Keurmerk.

Voor specialistische glazenwasserij en gevel reiniging beschikt Glazenwasserij Rinie als enige over het certificaat RAFER: Rope Access for Emergency Responders. Met deze alpinistische touw techniek kunnen wij veilig glazenwassen en gevelreinigen op extreme hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen.

Directeur Rinie Mekes: "Wij verzorgen glazenwasserij en gevelreiniging vooral in Noord-Brabant en het noorden van België, maar onze glazenwassers en gevelreinigers zijn inzetbaar in geheel Nederland."

 

Glazenwasserij Rinie is sinds 5 jaar tevreden klant bij accountenz, breda. "Ik kwam bij jullie terecht door positieve mond-tot-mondreclame. Inmiddels heb ik zelf ervaren dat de kwaliteit hoog is. Relatiebeheerder Patrick Nuijten is mijn financiële rechterhand."

Rinie besteedt alles uit, zowel zakelijk als privé. "Mijn bedrijf ontleent er bestaansrecht aan dat alles goed en volledig is geregeld. Het biedt me vooral: RUST!"

Rinie heeft een netwerk van specialisten om zich heen. Zijn bedrijf levert kwaliteit en om dat te realiseren moet zijn achterban goed zijn. "Met een goede accountant achter je kun je snel schakelen en direct met klanten in zee gaan."

Neem hier contact op met Glazenwasserij Rinie.

 

 

Volders verfgroothandel Breda

Volders levert zekerheid in verf materiaal en advies. Bij Volders kunt U als vakman terecht voor alles wat u nodig heeft om elk soort jacht-, industrie-, en huis schilderwerk snel, efficiënt en vakkundig te klaren. En u wordt er geholpen door mensen die weten waar ze over praten.

Goed schilderwerk verlengt de levensduur van allerlei zaken, zodat deze minder snel hoeven worden vervangen en wordt het milieu gespaard, omdat er minder aanspraak gemaakt wordt op onze steeds schaarser wordende grondstoffen.

Moderne schilder- en spuittechnieken maken meer mogelijk, zijn efficiënter en ook de materialen zelf zijn de laatste jaren sterk verbeterd en bieden zowel betere beschermingsfactoren als verminderde milieubelasting (VOS) en goede verwerkbaarheid.

 

Via de zaak van hun ouders kwamen Corné en Erik Adams in 2007 bij accountenz, breda terecht. De deskundigheid en no nonsens mentaliteit spreken Corné aan. Administratie, jaarrekeningen, loonverwerking en fiscaal advies worden gedaan door accountenz, breda.

Corné: "De administratie ziet er pico bello uit, en het belangrijkste: ik krijg snel advies waar nodig. Men is zakelijk goed, maar ook persoonlijk. Het kantoor is groot genoeg om verschillende disciplines specialisten in huis te hebben, maar niet te groot zodat het onpersoonlijk wordt."

Neem hier contact op met Volders.

 

Mastermind Security

Ferry van de Wal, directeur van MasterMind Security BV, vertelt:

"Voordat ik MasterMind Security in 2006 ben gestart, had ik onze turbulente groei nooit kunnen voorspellen. Enkele jaren later bleken we op enkele essentiële administratieve zaken redelijk vast te zitten. Grote, bureaucratische organisaties namen ons als startende ondernemers niet serieus, hetgeen verzandde in stroperige procedures en veel onvrede. MasterMind is op advies van een bevriende relatie bij accountenz, breda terechtgekomen, specifiek om dit soort zaken vlot te trekken.

Nu is het inmiddels zo dat alles naar behoren loopt en dat komt zeker vanwege de doortastende manier van optreden van accountenz, breda. Er werden mij concreet zaken uit handen genomen, waar ik geen verstand van heb. Die zaken zijn nu in goede banen geleid en ik kan focussen op het leveren van beveiligers. Daar heb ik wel verstand van!

 

In mijn optiek is er bij accountenz, breda veel expertise aanwezig. Administratieve keuzes die te maken zijn, worden helder en objectief aan mij voorgelegd. Zo wordt een moderne boekhouding gevoerd, gestoeld op een solide principe."

Neem hier contact op met MasterMind Security BV.

Daarom kiest u ons

 • financiële én fiscale specialisten
 • veel specialismen onder één dak
 • unieke branchekennis
 • informeel en laagdrempelig
 • horizontaal toezicht (zekerheid)
 • online klantenportaal (makkelijk)
 • intensieve startersbegeleiding
 • scherpe tarieven

Vragen? Bel 0161 - 43 15 99