Jaarrekeningen

Jaarrekeningen

Mét gratis 5 minutenscan; ontdek de trends voor komend jaar!

Uw jaarrekening moet feilloos zijn. Uw bank beoordeelt deze bij een leningaanvraag. De Belastingdienst baseert er de hoogte van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting op. De KvK maakt het document openbaar. In 2013 constateerde de Autoriteit Financiële Markten bij 4 op de 10 bedrijven fouten in het jaarverslag. Wij stellen elk jaar 900 jaarrekeningen samen. Tot in detail verzorgd.

Vooruitblikken met gratis 5 minutenscan

U bent vast wel benieuwd naar de trends in het komende jaar voor uw onderneming. Vanaf 1 januari 2014 maken wij elk jaar gratis een 5 minutenscan voor u: een beknopte prognose op basis van uw jaarrekening. Toont deze een bedenkelijke ontwikkeling? Dan kunt u tijdig ingrijpen om toekomstig leed te voorkomen.

Vele controles, foutloze verslagen

Wij minimaliseren het risico op fouten door meerdere controles uit te voeren. De assistent-accountant stelt uw jaarrekening op. De belastingadviseur toetst deze. Uw vaste contactpersoon controleert. Pas dan ontvangt u het concept. Nadat de assistent de wijzigingen heeft doorgevoerd, controleert de accountant het totaal.

Snel online jaarrekeningen goedkeuren

Ons klantenportaal vergemakkelijkt het controleren en goedkeuren van uw jaarrekening. Wij informeren u per e-mail dat het concept in het portaal klaarstaat. U koppelt uw reactie online terug. Snel en eenvoudig. Tegelijkertijd legt u uw financiële en fiscale historie vast. In één digitaal dossier. Inzichtelijk op elk moment.

Vraag een offerte voor uw jaarrekening aan!

Heeft u vragen over het samenstellen van uw jaarrekening of wilt u een offerte aanvragen? Bel 0161 - 43 15 99 of mail info@accountenzbreda.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten. U hoort dan binnen één werkdag van ons.

Nieuw: de 5 minutenscan!

Ontdek de belangrijkste trends voor uw bedrijf in het komende jaar. Vanaf 1 januari 2014 gratis bij uw jaarrekening!