UITNODIGING: 17 september Breda e-Drive

UITNODIGING: 17 september Breda e-Drive

"Netwerken in een inspirerende elektrische omgeving!"

Op 17 september 2014 wordt voor de 3e maal het B2B netwerkevent Breda e-Drive georganiseerd. accountenz, breda is uiteraard ook aanwezig en geeft o.a. een lezing over de fiscale voor- en nadelen omtrent elektrische rijden . Wij nodigen u uit om dit evenement bij te wonen om te ervaren wat elektrische mobiliteit voor u kan betekenen én om te netwerken.

Speeddate voor ondernemers en politici

Zo brengt Breda e-Drive elektrisch rijden en netwerken bij elkaar in een zogenaamde Speeddate. Twee mensen stappen in een elektrische auto en leren in 10 minuten zowel elkaar als de auto kennen. Op de website kan men zien wie meedoet met de Speeddate en een afpraak maken.

Onder de speeddaters bevinden zich onder meer wethouder Bob Bergkamp, Albert van Geffen, Kees van Eijk, Ernst Dijkman, Rob Temme, Egbert Kalle, Ineke Spapé en leden van netwerkorganisatie BNI en NAC Businessclub.

Proefrijden in elektrische auto's

Op en om het terrein van de Makro kunnen proefritten worden gemaakt in diverse elektrische auto's. Aanwezig zijn modellen van onder meer Volkswagen, Nissan, Ford, Mitsubishi,Volvo, Renault en Tesla.

Workshops en presentaties

Gedurende de middag worden diverse workshops en presentaties gegeven over voornamelijk duurzame mobiliteit. Zo zal het SOLAR Team Eindhoven laten zien wat het betekent om deel te nemen aan de WORLD SOLAR CHALLENGE. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Programma

Het programma voor 17 september ziet er als volgt uit: Wethouder Bob Bergkamp opent Breda –e drive en zal aansluiten bij de BNI netwerkliunch.

  • 11.30u BNI Netwerklunch (accountenz, breda nodigt u, als medeorganisator, graag uit om aan te schuiven, interesse ? Bel ons 0161-431599) 13:30u Mogelijkheid tot Speeddaten in elektrische auto's (Netwerken in een Tesla... ??)
  • 14.30u Officieel einde Businessclub NAC bijeenkomst
  • 14.30u tot 16.30u Workshops (o.a . Marcel de Bree van accountenz,breda: "De Belastingdienst sponsort de aanschaf van uw elektrische auto". )
  • 16:30u Presentatie Poolreiziger Marc Cornelissen in aanwezigheid van wethouder Selcuk Akinci. (aanrader echt een topspreker !)
  • 19:00 uur Netwerkborrel

Actuele informatie over het programma van 17 september is te lezen op www.breda-edrive.nl. Ook dit jaar wordt Breda e-Drive gehouden op het terrein van de Makro aan de Konijnenberg.

Wij hopen u te mogen ontvangen bij Makro Breda op 17 september aanstaande.

Fiscaal advies inwinnen

Fiscaal advies inwinnen

U betaalt zo min mogelijk belasting en loopt geen fiscale risico´s. Het inwinnen van fiscaal advies levert in 4 van de 5 situaties financiële voordelen op.