Uitgelicht: klanten vertellen Glazenwasserij Rinie

Uitgelicht: klanten vertellen Glazenwasserij Rinie

Bij Glazenwasserij Rinie heeft u niet zomaar een glazenwasser. Het is technisch de hoogst gecertificeerde glazenwasserij van Nederland en België en de eerste glazenwasserij in Nederland met het SIEV Keurmerk.

Voor specialistische glazenwasserij en gevel reiniging beschikt Glazenwasserij Rinie als enige over het certificaat RAFER: Rope Access for Emergency Responders. Met deze alpinistische touw techniek kunnen wij veilig glazenwassen en gevelreinigen op extreme hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen.

Directeur Rinie Mekes: "Wij verzorgen glazenwasserij en gevelreiniging vooral in Noord-Brabant en het noorden van België, maar onze glazenwassers en gevelreinigers zijn inzetbaar in geheel Nederland."

 

Glazenwasserij Rinie is sinds 5 jaar tevreden klant bij accountenz, breda. "Ik kwam bij jullie terecht door positieve mond-tot-mondreclame. Inmiddels heb ik zelf ervaren dat de kwaliteit hoog is. Relatiebeheerder Patrick Nuijten is mijn financiële rechterhand."

Rinie besteedt alles uit, zowel zakelijk als privé. "Mijn bedrijf ontleent er bestaansrecht aan dat alles goed en volledig is geregeld. Het biedt me vooral: RUST!"

Rinie heeft een netwerk van specialisten om zich heen. Zijn bedrijf levert kwaliteit en om dat te realiseren moet zijn achterban goed zijn. "Met een goede accountant achter je kun je snel schakelen en direct met klanten in zee gaan."

Neem hier contact op met Glazenwasserij Rinie.