Uitgelicht: klanten vertellen " Volders verfgroothandel Breda" .

Uitgelicht: klanten vertellen

Volders levert zekerheid in verf materiaal en advies. Bij Volders kunt U als vakman terecht voor alles wat u nodig heeft om elk soort jacht-, industrie-, en huis schilderwerk snel, efficiënt en vakkundig te klaren. En u wordt er geholpen door mensen die weten waar ze over praten.

Goed schilderwerk verlengt de levensduur van allerlei zaken, zodat deze minder snel hoeven worden vervangen en wordt het milieu gespaard, omdat er minder aanspraak gemaakt wordt op onze steeds schaarser wordende grondstoffen.

Moderne schilder- en spuittechnieken maken meer mogelijk, zijn efficiënter en ook de materialen zelf zijn de laatste jaren sterk verbeterd en bieden zowel betere beschermingsfactoren als verminderde milieubelasting (VOS) en goede verwerkbaarheid.

Via de zaak van hun ouders kwamen Corné en Erik Adams in 2007 bij accountenz, breda terecht. De deskundigheid en no nonsens mentaliteit spreken Corné aan. Administratie, jaarrekeningen, loonverwerking en fiscaal advies worden gedaan door accountenz, breda.

Corné: "De administratie ziet er pico bello uit, en het belangrijkste: ik krijg snel advies waar nodig. Men is zakelijk goed, maar ook persoonlijk. Het kantoor is groot genoeg om verschillende disciplines specialisten in huis te hebben, maar niet te groot zodat het onpersoonlijk wordt."

Neem hier contact op met Volders.