• kantoor accountenz, breda (3)
  • startersdesk accountenz breda

Thema-avonden accountenz, breda "Goed van Start"

Thema-avonden accountenz, breda

Op woensdag 21 maart 2018, woensdag 4 juli 2018 en woensdag 14 november 2018 organiseert accountenz, breda startersavonden voor startende ondernemers met als thema  “ Goed van start”. 

Aangezien de economie nog steeds groeiende is en ook de vooruitzichten positief zijn voor 2018 gaan steeds meer mensen de keuze maken om een eigen onderneming te starten. Sinds geruime tijd heeft accountenz, breda een speciale startersdesk. Dit is de plek in onze regio waar u als starter moet zijn voor complete en professionele begeleiding voor een goede start van uw onderneming.

Tijdens deze avonden bespreken onze specialisten hun ervaringen die zij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, gekoppeld aan hun brede kennis op het terrein van belastingen en financiële verslaglegging. Uiteraard krijgt u tijdens deze bijeenkomst ook antwoord op vragen zoals hoe u efficiënt uw administratie kunt voeren en welke mogelijk hierin zijn. Verder wordt er in gegaan op het behalen van optimale fiscale voordelen voor u als startende ondernemer.

Bent u geïnteresseerd, schrijf u hier in, en ontvang als startende ondernemer de gratis toegangskaarten per mail.

Past deze avond niet in uw agenda of wilt u een vervolggesprek neem dan contact op met Bart van Gestel of Jordie Winkenius via het nummer 0161-431599.

Zij kunnen dan samen met u dieper op uw plannen ingaan door bijvoorbeeld samen met u naar het ondernemingsplan of een financieringsaanvraag te kijken. U ontvangt dan tevens van ons een handige starterskit.

 

Verder kunt u ons blijven volgen via Linkedin, Twitter of Facebook. Tevens kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Wij houden u graag op de hoogte van onze activiteiten.

Onderneming starten

Onderneming starten

U vermijdt fiscale en financiële beginnersfouten en vergroot uw kans op succes. Gratis adviezen en gunstige startersvoorwaarden bezorgen u een goede start.

Checklist voor starters

Checklist voor starters

De top-20 fiscaal-financiële acties voor ambitieuze starters.

Afspraak met Bart of Jordie

Vul onderstaand formulier in en Jordie of Bart neemt snel contact met u op.