• kantoor accountenz, breda boven
  • kantoor accountenz, breda

Taartenactie groot succes!

Taartenactie groot succes!

De maand april is van oudsher voor ons een erg drukke maand, waarin er diverse deadlines verlopen voor zowel de inkomstenbelasting als ook de omzetbelasting. Om uw administratie en aangifte(n) omzetbelasting de aandacht te geven die ze verdienen, hebben wij alle clienten waarvoor wij de BTW-administratie verzorgen op een ludieke wijze om medewerking gevraagd. En dat heeft gewerkt !

Tijdige aanlevering

Hoe eerder wij de beschikking hebben over de administratie, of (in het geval dat u zelf uw administratie verwerkt) hoe eerder u de administratie volledig geboekt hebt, hoe meer aandacht wij kunnen besteden aan uw aangifte en deze ook tijdig gereed kunnen hebben. Hierdoor bent u ook ruim in de gelegenheid om deze goed te keuren en te betalen. Om een vlotte aanlevering te stimuleren hebben we onder de eerste 50 aangeleverde administraties 5 accountenz, breda slagroomtaarten verloot. De prijswinnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad dat ze tot de gelukkige taartwinnaars behoren.

Extra kans op een taart !

Speciaal voor alle clienten die nog geen taart hebben gewonnen, omdat ze bijvoorbeeld hun BTW zelf doen of helemaal geen BTW-aangifte hebben, of om wat voor reden dan ook, maar wel graag een heerlijke accountenz, breda taart zouden lusten......Grijp nu je kans !

Onder de eerste 50 clienten die op dit bericht reageren verloten we nog 2 heerlijke accountenz,breda taarten.  Het enige dat u moet doen is ons mailen met als onderwerp: Ik wil taart ! mail naar: info@accountenzbreda.nl.

Word fiscaal wijzer!

Abonneer u op onze gratis nieuwsbrief. Ontvang gemiddeld 10x per jaar fiscaal en financieel nieuws.