• kantoor accountenz, breda boven
  • kantoor accountenz, breda

Succesvolle bijeenkomst " Einde pensioen in eigen beheer, wat moet ik nu?" krijgt een vervolg

Succesvolle bijeenkomst

Op maandag 10 oktober jl. vond de bijeenkomst " Einde pensioen in eigen beheer, wat moet ik nu?" plaats. In de bijeenkomst heeft Marcel de Bree aan de hand van heldere praktijkvoorbeelden aangegeven welke opties er zijn naar aanleiding van het wetsvoorstel waarin de afschaffing van de pensioenopbouw in eigen beheer vanaf 2017 is opgenomen.

Marcel de Bree heeft eerst geschets waar momenteel in de praktijk de problematiek ontstaat wat betreft het verschil in commercieële waarde versus fiscale waarde en de "dividendklem" die daardoor ontstaat. Vervolgens zijn de opties besproken welke het wetsvoorstel bied.

Conclusie van de bijeenkomst is dat het in ieder geval maatwerk blijft waarbij een pensioenspecialist een vereiste is.

Gezien de belangstelling voor deze bijeenkomst en de zeer positieve reacties van de bezoekers zullen wij een extra bijeenkomst organiseren voor een ieder die interesse heeft in dit onderwerp. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 22 november 2016. Voor meer details kunt u terecht op onze agenda of kunt u zich rechstreeks melden tot ons kantoor op 0161-431599 of info@accountenzbreda.nl

 

Relatiebijeenkomst "Einde Pensioen in eigen beheer, wat moet ik nu?"