• kantoor accountenz, breda (3)
  • startersdesk accountenz breda

Startersdag Breda 2016 is het startpunt voor zakelijke successen

Startersdag Breda 2016 is het startpunt voor zakelijke successen

Op 15 december 2016 hebben wij met veel plezier deelgenomen middels een stand aan de Startersdag Breda.

Het ondernemersklimaat in Breda blijkt goed te zijn gezien het grote aantal deelnemers van deze startersdag en de enthousiaste ondernemingsplannen van de (startende) ondernemers.

De startersdag is een prettige manier om startende ondernemers op weg te helpen naar een succesvolle onderneming.

Het signaleren en omzeilen van valkuilen zodat de onderneming succesvol blijft, is iets dat wij graag meegeven aan deze startende ondernemers.

Winnaar van gratis jaarrekening en fiscale aangifte

En om de startende ondernemers een eerste financieel steuntje in de rug te geven, kon dit jaar een gratis door accountenz, breda verzorgde jaarrekening en fiscale aangifte worden gewonnen. Uiteraard moest hiervoor wel het juiste aantal kerstballen in de bokaal worden geraden.

De winnaar van de door accountenz, breda verzorgde jaarrekening en fiscale aangifte is geworden de heer Bart Schimmel (werkzaam bij Ozephius).  Hij gokte dat er 299 kerstballen in de bokaal zaten en zat hiermee het dichtst bij het werkelijke aantal van 290. Van harte gefeliciteerd Bart!!!

Gratis startersspreekuur en aantrekkelijke kortingsregeling

Als starter wilt u uw kosten laag houden. U zoekt een accountant die bij u, uw onderneming én uw budget past. Wij helpen u graag op weg. Kom naar ons gratis startersspreekuur op woensdagmiddag. Maakt u liever een geheel vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met onze startersdesk. U ontvangt dan tevens een praktische starterskit. Na afloop kent u de belangrijkste fiscale en financiële aandachtspunten. U weet waar u op moet letten. Wat u te doen staat. En in welke volgorde. En het leuke is: u heeft nog geen euro uitgegeven!

Leuk of niet, als starter krijgt u te maken met boekhouding, belastingaangiften en jaarrekeningen. U kunt uw boekhouding en btw-aangiften zelf doen of laten doen. Die keuze is aan u. Voor uw jaarrekening en aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting heeft u een accountant / belastingadviseur nodig. Dan weet u zeker dat u zo min mogelijk belasting betaalt. En dat u de kosten snel weer terugverdient.

U ontvangt een starterskorting van 15% in het eerste jaar, 10% in het tweede jaar en 5% in het derde jaar op ons standaardtarief voor boekhouding, belastingaangiften en jaarrekeningen.

Maak daarom snel een afspraak met onze startersdesk middels ons e-mailadres: startersdesk@accountenzbreda.nl   

Accountant inschakelen

Accountant inschakelen

U bespaart tijd, verhoogt uw omzet en voorkomt boetes. Uw boekhouding en jaarrekening uitbesteden aan een accountant is vaak voordeliger dan zelf doen en laten controleren.

Onderneming starten

Onderneming starten

U vermijdt fiscale en financiële beginnersfouten en vergroot uw kans op succes. Gratis adviezen en gunstige startersvoorwaarden bezorgen u een goede start.