• kantoor accountenz, breda (3)
  • startersdesk accountenz breda

Startersavond 21 maart 2018: accountenz breda

Startersavond 21 maart 2018: accountenz breda

Voor u als startend ondernemer                        

Op woensdag 21 maart 2018 organiseren wij speciaal voor startende ondernemers een bijeenkomst met als thema “Goed van start”. 

 

Startersdesk accountenz, breda

Een aantal jaar geleden hebben wij een initiatief genomen om de startersdesk op te richten. Wij mogen concluderen dat dit initiatief perfect voorziet in de behoefte van startende ondernemers.

Onze specialisten Bart en Jordie hebben de afgelopen jaren ruim 100 starters succesvol begeleid. De ervaringen die zij hierbij hebben opgedaan, gekoppeld aan hun brede kennis op het terrein van belastingen en financiële verslaglegging willen zij graag met u delen. Zij verstaan de kunst om de onderwerpen die u als starter bezig (moeten) houden, voor iedereen boeiend en begrijpelijk te maken. Laat deze unieke kans om hun presentatie bij te wonen niet schieten! 

Waar moet ik aan denken wanneer ik mijn eigen onderneming start?

Uiteraard krijgt u tijdens deze bijeenkomst antwoord op vragen die u als startende ondernemer heeft. Echte antwoorden uit de praktijk en geen wollige verhalen met veel voorbehouden. Hoe moet ik efficiënt mijn administratie voeren en welke mogelijkheden heb ik hierin? Hoe haal ik optimaal fiscaal voordeel door slim met de bestaande regelgeving om te gaan? Maar ook het onderwerp “hoe verkrijg ik een financiering?” zal aan bod komen. Door de gekozen opzet is er bovendien ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen en inbreng van eigen onderwerpen 

Programma

19:00 uur: Ontvangst met koffie en thee

19:30 uur: Welkom door accountenz, breda

19:35 uur: Presentatie Startersdesk Breda

20:55 uur: Afsluiting accountenz, breda

21:00 uur: Borrel

22:00 uur: Einde

Inschrijven

Schrijf u hier in, en ontvang als startende ondernemer de gratis toegangskaarten per mail. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Verhinderd?

Heeft u wel interesse maar past deze avond niet in uw agenda; Neem dan contact op met Bart of Jordie voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of volg ons via Linkedin, Twitter, Facebook. Tevens kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Wij houden u graag op de hoogte van onze activiteiten.

Tot dan!

Graag zien we u op woensdag 21 maart 2018 bij:

accountenz, breda

Dorstseweg 14a

4854 NB Bavel

Tel: 0161-431599

Onderneming starten

Onderneming starten

U vermijdt fiscale en financiële beginnersfouten en vergroot uw kans op succes. Gratis adviezen en gunstige startersvoorwaarden bezorgen u een goede start.

Gratis startersspreekuur

Gratis startersspreekuur

Speciaal voor startende ondernemers hebben wij iedere woensdagmiddag van 15:00 uur tot 17:00 uur een gratis startersspreekuur. U kunt hier geheel vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over boekhoudkundige en belastingzaken die bij het starten van een onderneming aan bod komen. Hierbij valt te denken aan:

  • het ondernemingsplan;
  • de meest gunstige rechtsvorm voor uw onderneming;
  •  de mogelijke belastingvoordelen (fiscale aftrekposten, vrijstellingen enz.);
  •  financierings- en kredietmogelijkheden;
  •  inrichting van de administratie.

 

De gesprekken duren maximaal 30 minuten en er zijn geen kosten aan verbonden. Iedere startende ondernemer is van harte welkom op het startersspreekuur.