• Accountenz, breda mmpb 2
 • kantoor accountenz, breda
 • Accountenz, breda bij de kerk
 • groepsfoto
 • kantoor accountenz, breda (2)

Relatiebijeenkomst 14 mei : De praktische gevolgen van de AVG voor het MKB

Relatiebijeenkomst 14 mei : De praktische gevolgen van de AVG voor het MKB

De praktische gevolgen van de AVG voor het MKB:

Wat moet ik er concreet mee?

Enig idee hoeveel persoonsgegevens er binnen uw organisatie te vinden zijn? Lijstjes met e-mailadressen van (potentiële) klanten voor het versturen van de nieuwsbrief? Gegevens van uw leveranciers, medewerkers of contactpersonen bij uw klanten die her en der op uw systeem staan of misschien wel “rondzwerven”? Grote kans dat u wel eens een lijst met daarin persoonsgegevens naar een collega heeft gezonden, of een mail met persoonsgegevens naar de verkeerde persoon.

Op 25 mei 2018 treedt in Nederland de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking. De verordening bevat veel specifieke regels met betrekking tot privacy van persoonsgegevens en hoe u hier als bedrijf mee om hoort te gaan. De AVG heeft strenge regels en hoge sancties bij het niet naleven van de regels voor het verwerken van persoonsgegevens. Ook voor u als MKB-er is de AVG van groot belang!

Speciaal voor u!

Zoals u van accountenz, breda gewend bent, proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de voor u relevante ontwikkelingen op het gebied van veranderingen in wet- en regelgeving. De inwerkingtreding van de AVG is volgens ons voor u zeer relevant.

Daarom organiseren wij speciaal voor u een bijeenkomst om u te helpen met het uitvoeren van de AVG. Dit doen we samen met Christel van den Reek, advocaat bij MARK advocaten. Zij is een specialist op dit terrein, en geeft tijdens deze bijeenkomst een heldere vertaling van de aangescherpte wetgeving en helpt u op weg met de voorbereidingen voor uw bedrijf.

Ben u bewust van de gegevens die u ergens opslaat of deelt met een andere partij. Zijn de gegevens veilig of kan iedereen er zomaar bij? En wat is een verwerkersovereenkomst en wie stelt deze op? Na onze bijeenkomst weet u wat de AVG van u vraagt. Ook stellen we na afloop een handig stappenplan ter beschikking dat snel inzichtelijk maakt, welke punten u concreet moet oppakken om te voldoen aan de AVG.

De kennisbijeenkomst is gericht op u als MKB-er en de implementatie van de AVG binnen uw bedrijf. Er zijn voor u, als gewaardeerde relatie, uiteraard geen kosten aan verbonden.

We verwelkomen u graag op maandag 14 mei 2018 om 15:30.

Programma 

Het programma ziet er als volgt uit:

15:30 uur:           ontvangst

15:45 uur:           welkom door accountenz, breda

15:50 uur:           presentatie Christel van den Reek

16:50 uur:           vragenronde

17:05 uur:           aansluitende netwerkborrel

18:00 uur:           einde

Locatie

Golfbaan/Landgoed Bergvliet (koetshuis)

Salesdreef 2 4904 SW, Oosterhout 076 - 57 95 666

Route

 

Meldt u snel aan!

Wij nodigen u van harte uit deze bijeenkomst bij te wonen en vernemen graag uiterlijk 10 mei a.s. of u komt, en of u uw partner of compagnon meeneemt. Uiteraard is deze bijeenkomst voor u als gewaardeerde relatie geheel kosteloos.

U kunt uw aanwezigheid doorgeven aan uw relatiebeheerder, of nu direct aanmelden per mail.

Kent u nog andere ondernemers die mogelijk ook interesse hebben om deze bijeenkomst bij te wonen? Nodig hen dan gerust uit maar let op, er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor introducees, dus wees er snel bij.

Heeft u vragen ? Bel ons, op  0161-431599

Accountant inschakelen

Accountant inschakelen

U bespaart tijd, verhoogt uw omzet en voorkomt boetes. Uw boekhouding en jaarrekening uitbesteden aan een accountant is vaak voordeliger dan zelf doen en laten controleren.

Daarom kiest u ons

 • financiële én fiscale specialisten
 • veel specialismen onder één dak
 • unieke branchekennis
 • informeel en laagdrempelig
 • horizontaal toezicht (zekerheid)
 • online klantenportaal (makkelijk)
 • intensieve startersbegeleiding
 • scherpe tarieven

Vragen? Bel 0161 - 43 15 99

Fiscaal advies inwinnen

Fiscaal advies inwinnen

U betaalt zo min mogelijk belasting en loopt geen fiscale risico´s. Het inwinnen van fiscaal advies levert in 4 van de 5 situaties financiële voordelen op.