• kantoor accountenz, breda (3)
  • startersdesk accountenz breda

Moet ik als starter een ondernemingsplan schrijven?

Moet ik als starter een ondernemingsplan schrijven?

Dit is geen verplichting tenzij een mogelijke belanghebbende hier om vraagt. Start u bijvoorbeeld een onderneming met behoud van (een deel) de WW-uitkering. Dan zal het UWV vragen om een  uitgewerkt ondernemingsplan. Heeft u een starterskrediet of een lening nodig voor de aanschaf van bijvoorbeeld een vervoermiddel, dan zal de geldschieter eveneens vragen om een ondernemingsplan.

Ondanks dat het schrijven van een ondernemingsplan niet verplicht is, adviseren wij dit toch te doen. Zie het ondernemingsplan als een handvat voor jezelf als ondernemer.  Het schrijven van het plan en het onder woorden brengen van je ideeën, dwingt je namelijk om heel precies naar je plan te kijken.

Is het idee dat ik heb wel haalbaar en kan ik er wel van rondkomen, zijn belangrijke vragen welke je het liefst vooraf beantwoord wilt hebben.

Heeft u hulp nodig bij het schrijven van een goed (financieel) onderbouwd en doordacht ondernemingsplan? Neem dan contact op met onze Startersdesk op nummer 0161 – 43 1599 en vraag naar Jordie Winkenius of Bart van Gestel. Wij zijn u graag van dienst.

 

Onderneming starten

Onderneming starten

U vermijdt fiscale en financiële beginnersfouten en vergroot uw kans op succes. Gratis adviezen en gunstige startersvoorwaarden bezorgen u een goede start.

Agenda