• Accountenz, breda mmpb 2
  • kantoor accountenz, breda
  • Accountenz, breda bij de kerk
  • groepsfoto
  • kantoor accountenz, breda (2)

"Leven als een trappist"

Als je werkzaam bent bij accountenz, breda zul je je hele leven moeten blijven leren. Constant veranderende regelgeving en actuele ontwikkelingen bij cliënten vragen om focus en alertheid van al onze medewerkers. De agenda van onze medewerkersbijeenkomst "leven als een trappist" sloot hier feilloos op aan. Op de prachtige locatie de Nispenhoeve in Prinsenbeek hebben wij een fantastische middag gehad met aandacht voor inhoud, vitaliteit en de innerlijke mens...

Actuele kennis

De aftrap van de bijeenkomst werd verzorgd door onze Patrick Nuijten. Hij heeft ons aan de hand van praktijksituaties bijgepraat over de actuele ontwikkelingen op het gebied van de regelgeving omtrent privacy en ongebruikelijke transacties. Belangrijke onderwerpen voor ons als accountantskantoor met de focus op kwaliteit.

Vitaliteit

Vervolgens was het de beurt aan Marcel de Visser en Karin van Tilburg van www.VitaalBreda.com. Deze stichting, waarvan wij één van de partners zijn, heeft als doel dat Breda in 2025 de vitaalste gemeente van Nederland is. Een stad waar je gezond en met plezier opgroeit, woont, werkt, sport en oud wordt. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Marcel en Karin hebben ons aan de hand van een interactieve quiz inzicht proberen te geven in ons eigen gedrag op het gebied van vitaliteit. Dit soms confronterende inzicht, gecombineerd met de concrete tips die zij ons gaven, zullen er zeker toe leiden dat wij als accountenz, breda onze bijdrage gaan leveren aan het bereiken van het doel: een vitaler Breda.

Leven als een trappist

Het geheel werd afgesloten met een fantastische kennismaking met diverse abdijproducten. Geert-Jan van www.abdijproducten.nl heeft ons een inkijkje gegeven in leefwereld van de monniken en de overheerlijke producten die zij maken. Onder het genot van een trappistenbier en diverse soorten trappistenkazen heeft hij ons passievol meegenomen in de achtergronden van de levenswijze van de monniken van de orde der cisterciënzers.

En als je hoort met welke passie en focus zij hun werkzaamheden uitvoeren, en dat zij zich constant willen blijven ontwikkelen,verbeteren en blijven leren. Dan kunnen we niet anders concluderen dan dat wij nog best veel gemeen hebben met deze monniken. Al is het maar de keuze voor kwaliteit boven alles.

Al met al een fantastische bijeenkomst waarmee we op verschillende vlakken ons voordeel zullen doen.