• Accountenz, breda mmpb 2
 • kantoor accountenz, breda
 • Accountenz, breda bij de kerk
 • groepsfoto
 • kantoor accountenz, breda (2)

Hoe een kille winderige zaterdagochtend kan ontaarden in een warme feestelijke dag

Hoe een kille winderige zaterdagochtend kan ontaarden in een warme feestelijke dag

Zaterdag 1 december is het dan zover. Het langverwachte jaarlijkse personeelsuitje, georganiseerd door de directie van accountenz, breda gaat van start.

Rond half tien ’s ochtends verzamelen we ons, vergezeld met paraplu en/of ijsmuts, op de parkeerplaats voor ons kantoor. Nog steeds is de uiteindelijke bestemming van de dag nog een raadsel. We hopen in ieder geval dat het droog blijft en dat het niet te koud wordt. Na tien minuten wachten komt onze bus aanrijden. Een enorme touringcar met VIP-plaatsen, minibar en geluidsinstallatie. Geweldig!!!

Een fraaie lange rit volgt, waarbij ruimschoots koffie en vers worstenbrood wordt genuttigd komen we aan bij onze bestemming van de dag. Niemand heeft het geraden, het directiegeheim is ook dit jaar niet ontrafeld.

Wij zijn in Volendam, het dorp, zo bekend van zijn palingsound en vis.

Bij het uitstappen demonstreert de buschauffeur zijn geluidsinstallatie en trakteert ons op een welbekend lied, waarbij we met zijn allen van links naar rechts springen. Het gedreun, gelijk aan een Groningse aardbeving, wordt door de gehele Volendamse bevolking gevoeld. Een buslading Chinese toeristen bekijkt onze danspassen met stijgende verbazing en grijpt direct naar telefoons en camera’s om dit te filmen.

Goed opgewarmd wandelen we naar de haven waar we ons kunnen opwarmen met verse koffie, smakelijke broodjes en meer. De puzzeltocht die daarop volgt geeft een mooi beeld van wat Volendam te bieden heeft. Een mooi vissersdorp met een rijke historie. Door de sterk toenemende wind die het aardig koud maakt dwingt ons er toe een kroeg in te gaan, waar de kou al snel omslaat in gezellige Brabantse warmte.

Als klap op de vuurpijl worden we door de directie nog getrakteerd op een heuse verkleedpartij met fotosessie, waarbij een ieder zich in een traditioneel Volendams visserskostuum mag hijsen.

Na deze fotosessie volgt een heerlijk diner, waarna een ieder voldaan naar de bus loopt voor de terugreis naar Bavel. De toch al zeer comfortabele bus transformeert zich al snel tot een heuse discobus met dito verlichting en geluid. Diverse feestliederen worden gezongen en er wordt op sommige punten een spectaculaire poging gewaagd om te dansen. De sfeer is fantastisch en we genieten met volle teugen. Helaas duurt de terugreis veel te kort en maar we kunnen nog lang terugdenken aan een zeer geslaagde en gezellige dag.

Directie, bedankt voor een geweldige dag!!

 

auteur: Steven Heller

Accountant inschakelen

Accountant inschakelen

U bespaart tijd, verhoogt uw omzet en voorkomt boetes. Uw boekhouding en jaarrekening uitbesteden aan een accountant is vaak voordeliger dan zelf doen en laten controleren.

Daarom kiest u ons

 • financiële én fiscale specialisten
 • veel specialismen onder één dak
 • unieke branchekennis
 • informeel en laagdrempelig
 • horizontaal toezicht (zekerheid)
 • online klantenportaal (makkelijk)
 • intensieve startersbegeleiding
 • scherpe tarieven

Vragen? Bel 0161 - 43 15 99