• kantoor accountenz, breda boven
  • kantoor accountenz, breda

Eindejaarstips 2018: Hoe haal ik nog fiscaal voordeel in 2018?

Eindejaarstips 2018: Hoe haal ik nog fiscaal voordeel in 2018?

Met het einde van het jaar in zicht is dit een goed moment om na te gaan of u op fiscaal gebied nog actie moet ondernemen. Sommige zaken kunnen niet wachten tot 2019, terwijl andere zaken juist om uitstel vragen. Wat verandert er voor u? Wat zijn de mogelijkheden en wat moet er gebeuren?

Het antwoord op deze vragen treft u aan in onze eindejaarstips special 2018.

In deze tips hebben wij zo veel mogelijk rekening gehouden met de plannen van het kabinet voor volgend jaar. Een aantal van deze plannen is echter nog niet definitief. Deze moeten nog door de Tweede en Eerste Kamer worden goedgekeurd. Welke dat zijn, kunnen wij u uiteraard vertellen. In overleg bekijken we of het verstandig is wel of geen stappen te zetten.

De tips zijn onderverdeeld in zeven categorieën:

1. Tips voor alle belastingplichtigen

2. Tips voor ondernemers en rechtspersonen

3. Tips voor de ondernemer in de inkomstenbelasting

4. Tips voor de bv en de dga

5. Tips voor werkgevers

6. Tips voor de automobilist

7. Tips voor de woningeigenaar

 

Heeft u vragen ?

Wij verstrekken u hierbij graag onze complete eindejaarspecial 2018 (Klik op deze link), U kunt hiermee zelf uw eigen screening verrichten. Heeft u hierover vragen neem dan contact op met uw relatiebeheerder of met één van onze fiscalisten:  Steven Heller of Marcel de Bree op het nummer  0161-431599. Antwoorden op deze mail kan natuurlijk ook.  Wij wensen u veel fiscaal voordeel toe!

Fiscaal advies inwinnen

Fiscaal advies inwinnen

U betaalt zo min mogelijk belasting en loopt geen fiscale risico´s. Het inwinnen van fiscaal advies levert in 4 van de 5 situaties financiële voordelen op.

Accountant inschakelen

Accountant inschakelen

U bespaart tijd, verhoogt uw omzet en voorkomt boetes. Uw boekhouding en jaarrekening uitbesteden aan een accountant is vaak voordeliger dan zelf doen en laten controleren.