Bouwscan: hoe staat u ervoor ?

Bouwscan: hoe staat u ervoor ?

Branchevergelijking bouw

Bent u ondernemer in de bouwsector ? Dan wilt u graag weten of u ongeveer op hetzelfde gemiddelde zit als uw branchegenoten. Gaat u te hard, of bent u te voorzichtig? Wat zijn uw kansen? Doe deze scan en u weet binnen enkele minuten of u op de goede weg zit. Voor meer informatie en advies, neem contact met ons op! Dankzij Branche in Zicht weten we alles tot in detail over úw positie in de bouwbranche. Wanneer u de scan maakt, krijgt u een beeld van de positie van uw onderneming ten opzichte van andere bouwondernemers. Een unieke vergelijking!

Binnen enkele minuten uw branchevergelijking

Deze scan heeft u binnen enkele minuten gemaakt en geeft u informatie over het verleden maar ook over de toekomst ! Wat zien uw branchegenoten als trends en bedreigingen voor het komend jaar ? Wat ziet u als kansen en bedreigingen voor de toekomst ? U krijgt na afloop een persoonlijk rapport waarin u al deze informatie eenvoudig kunt vinden in een duidelijk overzicht.

Mocht u vervolgens vragen hebben over de uitkomsten of wilt u een uitgebreid brancherapport, stel uw vragen dan gerust aan ons. Ons kantoor neemt deel aan Branche in Zicht, een platform van onze koepelorganisatie SRA, waarmee wij exact op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en kengetallen in uw branche. Wij kunnen dus samen met u uw kansen voor het komende jaar in kaart brengen, specifiek binnen uw branche. Een persoonlijk advies waarmee u als ondernemer weer steviger in uw schoenen staat.

Zet zelf alvast de eerste stap en vul de Bouwscan in !