• Accountenz, breda mmpb 2
  • kantoor accountenz, breda
  • Accountenz, breda bij de kerk
  • groepsfoto
  • kantoor accountenz, breda (2)

Binnenkort: onze eigen accountenz,breda app!

Binnenkort: onze eigen accountenz,breda app!

Hij is er bijna. Onze eigen accountenz, breda app. Hiermee tillen we de online communicatie met accountenz, breda naar een nog hoger niveau. We zijn er stiekem best een beetje trots op. 

Onze app voor iOS en voor Android is binnenkort gratis te downloaden in de Apple Store en in Google Play. Niet een app met enkel nieuwsberichten, maar één die – naar onze mening – echt toegevoegde waarde biedt in de online communicatie met ons kantoor.

Zo is het mogelijk om met de app fiscale aangiften en jaarstukken te raadplegen, goed te keuren en automatisch door te sturen naar de belastingdienst, Kamer van Koophandel of andere instanties. Zodra wij uw btw-aangifte berekend hebben, kunt u in de app zien wat u moet betalen of hoeveel u deze maand terug krijgt.

De app is ook gekoppeld aan ons cliëntenportaal zodat het mogelijk is uw electronisch dossier te raadplegen vanaf uw mobiele telefoon of tablet, 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar ter wereld u ook bent. Het gebruik van smartphones en tablets raakt steeds meer ingeburgerd, en wij sluiten met onze dienstverlening hier graag op aan.

Ter voorkoming van misverstanden, de huidige werkwijze met een beveiligingscertificaat op uw computer om toegang te krijgen tot uw eigen clientenportal blijft ook gewoon bestaan. Onze app is slechts een aanvullende service waar u indien gewenst gebruik van kunt maken.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen !!