• Accountenz, breda mmpb 2
  • kantoor accountenz, breda
  • Accountenz, breda bij de kerk
  • groepsfoto
  • kantoor accountenz, breda (2)

Alle veranderingen op het gebied van lonen en personeel in 2022 helder in beeld!

Alle veranderingen op het gebied van lonen en personeel in 2022 helder in beeld!

In onze loonspecial treft u de belangrijkste wijzigingen op personeels- en salarisgebied voor 2022 aan, zodat u weer helemaal op de hoogte bent. Er is ook dit jaar weer veel veranderd, of anders dan anders door de Corona. Zorg er voor dat u op de hoogte blijft!

Een "must have" voor elke werkgever !

Bijvoorbeeld:

Gebruikelijk loon dga

Eén van de wijzigingen voor 2022 betreft de aanpassing van het vaste bedrag in de gebruikelijkloonregeling voor de dga voor 2022 naar € 48.000. Waar van toepassingen zullen wij deze wijziging doorvoeren in de door ons verzorgde loonadministraties.
" Inclusief alle Corona gerelateerde maatregelen !! "
Uiteraard heeft de Corona ook gevolgen voor diverse loongerelateerde zaken. Denk aan de thuiswerkvergoeding maar ook aan de steunmaatregelen als de NOW. Over al deze onderwerpen en meer, leest u in deze special

Tip!
Neem deze special aandachtig door zodat u in uw situatie optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden die de steeds veranderende regelgeving u biedt !

Klik hier voor de special

 

Heeft u vragen ?
Wij informeren en adviseren u graag over alle voor u relevante fiscaliteit. Dus heeft u naar aanleiding van deze special vragen: neem gerust contact met ons op.

Vraag naar onze loonspecialiste Isabelle van Beek of één van onze fiscalisten: Steven Heller of Marcel de Bree op het nummer 0161-431599. Uiteraard kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw relatiebeheerder.

 

Accountant inschakelen

Accountant inschakelen

U bespaart tijd, verhoogt uw omzet en voorkomt boetes. Uw boekhouding en jaarrekening uitbesteden aan een accountant is vaak voordeliger dan zelf doen en laten controleren.

Fiscaal advies inwinnen

Fiscaal advies inwinnen

U betaalt zo min mogelijk belasting en loopt geen fiscale risico´s. Het inwinnen van fiscaal advies levert in 4 van de 5 situaties financiële voordelen op.