• Accountenz, breda mmpb 2
  • kantoor accountenz, breda
  • Accountenz, breda bij de kerk
  • groepsfoto
  • kantoor accountenz, breda (2)

Accountenz, breda reikt Zundertse jeugd een helpende hand

Accountenz, breda reikt Zundertse jeugd een helpende hand

Na het aantrekken van Jordie Winkenius uit Klein-Zundert als nieuwe relatiebeheerder bij accountenz, breda wordt de binding met de Zundertse gemeenschap verder versterkt door het aangaan van een sponsorcontract met Stichting Jeugdcarrousel.

Deze stichting (in de volksmond: ’t Stokperdje) bestaat uit een aantal zéér enthousiaste vrijwilligers die zich week in week uit belangeloos inzetten voor de jeugd in de categorie 6 tot 16 jaar. Voorzitter Erik Brait zegt hierover:” ’t Stokperdje is een organisatie vóór jongeren dóór jongeren. Een hechte groep jongvolwassenen zorgt door een grote diversiteit aan activiteiten, waarbij ze proberen mee te gaan in de beleving van de huidige tijd. Een mooi voorbeeld hiervan is de binnenkort te openen Escape-room. Middels creatieve brainstormsessies gaan we steeds op zoek naar nieuwe ideeën voor de jeugd, waarbij we proberen te denken in oplossingen en niet in problemen”. Dit creatief denken in oplossingen past uitstekend bij de filosofie van accountenz, breda. Wij zijn dan ook trots om ons te mogen presenteren als nieuwe Supersponsor van ’t Stokperdje.

Heeft u ook behoefte aan een accountant of fiscalist die meedenkt in creatieve oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Jordie Winkenius of één van de andere collega’s via 0161-431599.

 

accountenz, breda

De financiële dienstverlener van a tot z(undert)

Accountant inschakelen

Accountant inschakelen

U bespaart tijd, verhoogt uw omzet en voorkomt boetes. Uw boekhouding en jaarrekening uitbesteden aan een accountant is vaak voordeliger dan zelf doen en laten controleren.