• startersdesk accountenz breda
  • Accountenz, breda bij de kerk
  • kantoor accountenz, breda
  • Accountenz, breda mmpb 2
  • kantoor accountenz, breda (2)
  • kantoor accountenz, breda boven

accountenz, breda: kleurrijk in een grijze wereld !

accountenz, breda: kleurrijk in een grijze wereld !

Onze wereld, de wereld van de accountancy, heeft nog steeds een stoffig imago. “Grijze muizen, saaie rekenaars, kleurloze personen” zijn termen die nog steeds vaak vallen als gevraagd wordt om een typering.

Wij als accountenz, breda, proberen hierop al jaren de positieve uitzondering te zijn. Natuurlijk maken wij gebruik van de modernste digitale technieken voor administratieverwerking en de communicatie met onze cliënten. Slimme scan-en-herken software, digitale portals, eigen apps, en zelfs een WhatsApp spreekuur zorgen voor een eigentijdse dienstverlening. Eén die efficiency garandeert en aansluit bij de dynamische wereld van vandaag. Maar uiteindelijk onderscheiden wij ons het meeste door onze medewerkers. Deze, alles behalve saaie, specialisten voegen de echte extra waarde toe. Geen kleurloze meningen, maar duidelijke en heldere adviezen. Hun vakkennis gekoppeld aan oprechte interesse in uw persoonlijke situatie draagt bij aan de bloei van uw onderneming.

Deze kleurrijke kenmerken treft u ook aan in onze huisstijl. En sinds deze week ook nog duidelijk binnen ons kantoor. De specialisten van Decoratief Design Han van Haeften hebben ons interieur nog beter afgestemd op ons motto: kleurrijk in een grijze wereld.