• Accountenz, breda mmpb 2
  • kantoor accountenz, breda
  • Accountenz, breda bij de kerk
  • groepsfoto
  • kantoor accountenz, breda (2)

accountenz, breda begroet vierde vennoot!

accountenz, breda begroet vierde vennoot!

Tot voor kort kende accountenz, breda drie vennoten. Inderdaad: tot voor kort, want wij verwelkomen onze accountant Bart van Gestel als vierde vennoot. Is Bart nieuw bij accountenz, breda? Welnee. Al in 2001 kwam hij bij ons werken: eerst als assistent, later als relatiebeheerder en sinds vele jaren als accountant. We zijn trots dat hij door toetreding nu ook kiest voor het ondernemerschap.

Duurzaam

Voor ons als kantoor was het dé logische volgende stap. Het is typisch accountenz, breda dat medewerkers lang aan ons kantoor verbonden zijn en zich ontwikkelen. Voor u als cliënt is dat heel prettig, want u kunt vertrouwen op een duurzame relatie met uw contactpersoon. Wij kennen uw onderneming na verloop van tijd door en door. Hierdoor kunnen wij u optimaal begeleiden en adviseren.

Past perfect

We zijn blij met Bart van Gestel als onze vennoot. Hij kent de regio als zijn broekzak en beschikt over een groot regionaal netwerk. Bart weet wat de ondernemers in Breda en omstreken beweegt. Daarmee past hij perfect bij accountenz, breda: het accountantskantoor met de juiste maat voor het MKB. Groot genoeg om met onze vakkennis aan alle behoeften van onze cliënten te voldoen. Klein genoeg voor goed contact tussen accountants, fiscalisten en relatiebeheerders, waarmee we onze dienstverlening optimaal afstemmen op uw specifieke wensen.

Stabiel en betrouwbaar

Met de toetreding van Bart van Gestel zijn wij er van overtuigd dat de hoge kwaliteit van onze dienstverlening nog beter is gewaarborgd. Dat biedt u stabiliteit en betrouwbaarheid. U kunt ook in de toekomst op ons rekenen!

Wilt u meer weten over accountenz, breda? Lees op www.accountenzbreda.nl wat wij voor u kunnen doen. Heeft u vragen? Stel ze gerust. Bel 0161 - 43 15 99 of e-mail naar info@accountenzbreda.nl. Bart van Gestel en alle andere leden van ons team staan u graag te woord.