• Accountenz, breda mmpb 2
  • kantoor accountenz, breda
  • Accountenz, breda bij de kerk
  • groepsfoto
  • kantoor accountenz, breda (2)

Accountenz, breda : Special Regeerakkoord

Accountenz, breda : Special Regeerakkoord

Op dinsdag 10 oktober 2017 presenteerden de partijen VVD, CDA, D66 en CU hun regeerakkoord 'Vertrouwen in de toekomst'. Het nieuwe kabinet wil de koopkracht voor de middenklasse verbeteren, werken meer lonend maken en de arbeidszekerheid vergroten. Dat leidt tot een groot aantal voorstellen voor wijzigingen in het belastingstelsel. Zoals u van ons gewend bent informeren wij u graag over de voor u relevante wijzigingen of ontwikkelingen. Klik hier voor onze Special Regeerakkoord.

Als deze plannen ook daadwerkelijk wet worden, zullen we uiteraard bij onze cliënten de concrete gevolgen in beeld brengen. Indien gewenst, zullen we u adviseren hoe u hier fiscaal gezien optimaal van kan profiteren.

Let op!

Uiteraard geldt voor alles wat u in dit document leest, dat er nog wetsvoorstellen moeten worden gemaakt die behandeld en goedgekeurd moeten worden in het parlement. Het is nog niet duidelijk wanneer de voorstellen ingaan, tenzij anders is vermeld.

Heeft u vragen ?

Heeft u vragen neem dan contact op met uw relatiebeheerder of met één van onze fiscalisten: Steven Heller of Marcel de Bree op het nummer 0161-431599

Uiteraard treft u ook meer informatie aan op onze website: www.accountenzbreda.nl

Fiscaal advies inwinnen

Fiscaal advies inwinnen

U betaalt zo min mogelijk belasting en loopt geen fiscale risico´s. Het inwinnen van fiscaal advies levert in 4 van de 5 situaties financiële voordelen op.