• Accountenz, breda mmpb 2
  • kantoor accountenz, breda
  • Accountenz, breda bij de kerk
  • groepsfoto
  • kantoor accountenz, breda (2)

eHerkenning

eHerkenning

eHerkenning is een initiatief van de Rijksoverheid voor veilig inloggen bij (overheids)organisaties, speciaal voor ondernemers.

eHerkenning is een initiatief van de Rijksoverheid voor veilig inloggen bij (overheids)organisaties, speciaal voor bedrijven. Ondernemers of medewerkers van een organisatie kunnen zich met één inlogmiddels veilig en eenvoudig online identificeren bij verschillende organisaties. Zij hoeven hierdoor niet steeds opnieuw wachtwoorden aan te vragen en te onthouden.

Doet u online zaken met de overheid? En wisselt u daarbij gevoelige informatie uit, zoals medische, financiële of persoonlijke gegevens? Met eHerkenning logt u veilig in om uw zaken online te regelen.

Met eHerkenning kunt u bij ruim 400 verschillende organisaties inloggen, zoals UWV, KvK en de Belastingdienst. Daarnaast kunt u eHerkenning gebruiken bij gemeentes, provincies en waterschappen en een aantal private organisaties. eHerkenning is tijd- en kostenbesparend, omdat u zaken niet meer op papier hoeft af te handelen en een bezoek aan het loket niet meer nodig is.

U kunt in het leveranciersoverzicht kiezen uit verschillende erkende leveranciers en vijf betrouwbaarheidsniveaus met de daarbij behorende inlogmiddelen.

Tip: steeds vaker wordt niveau EH3 gevraagd om in te loggen. Schaf daarom een middel aan op niveau EH3.

Vanaf 1 november 2019 stelt het UWV eHerkenning verplicht. Het UWV is echter niet de enige overheidsorganisatie die eHerkenning verplicht stelt zo moeten bijvoorbeeld ook investeringen waarvoor een ondernemer de energie- of milieu-investeringsaftrek wil krijgen, aangemeld worde via deze inlog.

Middels bijgaande link kunt u een stappenplan vinden voor de aanvraag van EH3 via een van de erkende leveranciers, te weten Reconi.